Meillä ei jouluna ollut nyt kinkkupossua, vaan karitsanpaistia. Siitäkin jäi jotain tähteeksi ja mies leipoi siitä piirakan, olikin yllättävän hyvää. Tuo vuohenjuusto tuntuu olevan näissä piirakoissa nyt in.
Pohja:
100 g sulatettua margariinia
1 kananmuna
1rkl vettä
0,5 tl suolaa nämä sekoitetaan ja lisätään
0,6 dl tumma jyttejauho
0,4 dl kaurajauho
1,5 dl tumma glut,jauho
sekoita kaikki ja painele öljytyyn piirakkavuokaan esim. puulastan avulla. (mies sanoikin että ei tarvinnut sormia sotkea ollenkaan.)
Pohjan päälle sitten kypsää karitsanpaistia, yksi punasipuli. (tai purjoa)
Sekoita 3 kananmunaa ja lisää 2 dl ruokakermaa. Päälle vielä vuohenjuustokokkareita.
Paista 200 asteessa n. 45 min
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti