Ja taas yksi leipäkoneleipä (onpa hassu sana kylläkin). Tässä on nyt erikoisuutena teff-jauho ja kuivatut karpalot. Karpalot toivat kivaa makeutta, vaikka ajattelinkin niiden olevan kovin happamia. Teff-jauho toi puolestaan tummuutta.
Ainekset:
1 rkl öljy
1 rkl siirappi
1 muna
3,5 dl piimä/vesi
1 tl psyllium
0,5 dl tattarirouhe (Virtasalmen); näiden annoin jonkinaikaa seistä koneessa, tattari pehmenee ja psylliumkin vaatii hiukan vetäytymistä.
Lisäsin jauhot:
1,5 dl vaaleajauhoseos (Semper)
2 dl tummajauhoseos (Sunnuntai)
0,5 dl fibrex kuitua
1 dl Teff-jauhoa
1 fl maissijauhoa (Virtasalmen)
2 rkl kuivattu karpalo
1 tl suola
10 g hiiva
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti