Lähetä postia

Postia voit lähettää osoitteella: kudontaputiikki(at)gmail.com

keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Mustikkapiirakka gluteeniton

Pohja:

4 munaa
2 dl sokeria; vatkataan vaahdoksi.

5 dl gluteenitonta jauhoseosta
2 tl leivinjauhetta

1 dl sulatettua margariina
1 dl maitoa

lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sulatettu jäähdytetty margariini ja maito. Sekoita sen verran, että aineet sekoittuvat.
Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipannulle.

1 prk maitorahka
1prk kermaviili
1 muna
0,75 sokeria
2 tl vanilliinisokeria
 Sekoita nämä ja lisää taikinan päälle. Laita vielä noin puoli litraa mustikoita pakkasesta.

Paista uunissa 175 asteessa noin 40 min.


2 kommenttia:

  1. Tätä pitää kokeilla pian, löysin mustikoita pakasteesta. Tein heti marjarahkaa, mutta marjoja on vielä yhteen piirakkaan. t. Mona

    VastaaPoista
  2. Kiitos Mona :) Toivottavasti tykkäät, minulla oli mustikoissa sokeria jonkin verran joukossa.

    VastaaPoista