Pohja:
4 munaa
2 dl sokeria; vatkataan vaahdoksi.
5 dl gluteenitonta jauhoseosta
2 tl leivinjauhetta
1 dl sulatettua margariina
1 dl maitoa
lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sulatettu jäähdytetty margariini ja maito. Sekoita sen verran, että aineet sekoittuvat.
Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipannulle.
1 prk maitorahka
1prk kermaviili
1 muna
0,75 sokeria
2 tl vanilliinisokeria
Sekoita nämä ja lisää taikinan päälle. Laita vielä noin puoli litraa mustikoita pakkasesta.
Paista uunissa 175 asteessa noin 40 min.
Tätä pitää kokeilla pian, löysin mustikoita pakasteesta. Tein heti marjarahkaa, mutta marjoja on vielä yhteen piirakkaan. t. Mona
VastaaPoistaKiitos Mona :) Toivottavasti tykkäät, minulla oli mustikoissa sokeria jonkin verran joukossa.
VastaaPoista