Täytekakun pohja:
6 kananmuna
2 dl sokeria
- nämä hyvin vaahdotetaan ja lisätään varovasti sekoittaen seuraava jauhoseos siivilän läpi:
1,,5 dl gluteeniton jauhoseos
1 dl perunajauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
Kaada jauhotettuun kakkuvuokaan (n. 22- 25 cm) ja paista uunin alatasolla n. 45 min.
Tämä kakku onnistui aika hyvin, eipä tullut kuoppaa keskellä kuin joskus niin käypi.
Jaoin kakun kolmeen osaan: toiseen väliin omenasosetta ja toiseen mansikkaa. Kostutin maidolla ja nämä
täytteet kostuttivat myös. Väliin myös kerma-rahka seos, samoin kakun kuorrutteeksi.
Maistui hyvin porukalle, eipä paljoa jäljelle jäänyt, mikä on hyvä merkki:)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti